+389 46 831 004     ·       breshiadebar@yahoo.com

CONTACT

FEEL FREE TO CONTACT US

ADDRESS AND PHONE

Branch - Breshia

8 September
1250 Debar, North Macedonia

 

Branch - Kolezija

Atanasie Ilic,

1250 Debar, North Macedonia

 

Branch - Mogorce

Moroche 1253, North Macedonia

 

+389 46 831 004

M@IL US

breshiadebar@yahoo.com

SEND US A MESSAGE

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

КОРИСТИМЕ КОЛАЧИЊА *COOKIES НА ОВАА ВЕБ-СТРАНА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВАШЕТО КОРИСНИЧКО ИСКУСТВО.

Сакам повеќе информации